Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

FotoSnap photobooth huren? altijd inclusief 24 uur huur

Gefeliciteerd,

Leuk dat je trouwplannen hebt! Ben je nu bezig met de organistie van jullie trouwdag of gewoon opzoek naar inspiratie voor deze speciale dag? Vergeet niet om je gasten te vermaken, dat doe je heel gemakkelijk met een photobooth. Een photobooth huren op je bruiloft is leuk voor jong en oud. De gasten kunnen zelf aan de slag. De foto's worden meteen geprint, en, wat zij niet weten... je krijgt alle foto's ook nog digitaal. Pressie middel voor het leven!

- Wij nemen alles uit handen, wij regelen alles met de locatie! - 

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

We komen de photobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Hoe leuk is het dat de gasten meteen een foto in het gastenboek kunnen plakken. De andere mogen ze zelf houden. Een bijzonder huwelijksbedankje. Geen gemaakte foto's maar een tastbare en waardevol aandenken aan je bruiloft.

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jouw wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van de bruiloft waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.


Einsteinstraat 12c
1821BZ  ALKMAAR
Tel: 072-7100730
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie