Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

ToverBallon helium- en receptieballonen & tafeldecoratie

ToverBallon – Decoraties / versiering

Toverballon is gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatieve, creatieve en opvallende ballonnen met een persoonlijke touch. Elke ballondecoratie is bijzonder en wordt op professionele wijze op jouw smaak en wensen aangepast. De ballonnen die wij gebruiken zijn van een zeer goede kwaliteit en worden handmatig tot mooie decoraties gemaakt. 

Ballondecoraties

Op een huwelijk zijn er veel verschillende ballondecoraties mogelijk. Bijvoorbeeld heliumballonnen, ballonpilaren en tafeldecoraties. Natuurlijk is jouw mening het belangrijkste voor deze persoonlijke decoraties. Wij houden hier ook altijd rekening mee en denken graag met je mee over de mogelijkheden. De kleuren kunnen bijvoorbeeld afgestemd worden op de kleur van de stropdas, trouwjurk, bruidsboeket of overige aankleding in de zaal.

ToverBallon - Entertainment

Toverballon zorgt voor entertainment op jouw trouwdag. De ballonnenkunstenares maakt voor kinderen (en volwassenen) de mooiste figuurtjes van ballonnen! De simpele ballonnenhond en zwaardjes komen hierbij niet aan bod. Wij maken ware kunstwerkjes! Hierbij is te denken aan een lieveheersbeestje dat als armbandje kan worden gedragen, een aapje dat in een palmboom hangt, teddybeertjes, etc. De kosten voor dit entertainment zijn afhankelijk van de locatie en het tijdsbestek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Overikweg 5
5145PA  WAALWIJK
Tel: 0416 533988
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie