Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

BABS Els gezellige trouwambtenaar voor jullie ceremonie

Jullie gaan trouwen!

Allereerst gefeliciteerd met dit fantastische voornemen! De komende tijd gaan jullie heel veel regelen en op zoek naar leuke trouwleveranciers, die van jullie dag de PERFECTE dag gaan maken. Daarbij hoort uiteraard ook het zoeken naar een gezellige trouwambtenaar. BABS Els, (who else) wil graag jullie trouwceremonie verzorgen.

Persoonlijke ceremonie

Als er een klik is, dan gaan we met elkaar om tafel wat jullie wel en niet willen om de ceremonie helemaal JULLIE te maken. Daarnaast vraag ik of ik familie, vrienden en/of collega’s mag contacten voor wat leuke anekdotes die ik dan in mijn speech voor jullie kan verwerken. Dit geeft vaak hilarische verhalen.

Jullie hoeven alleen maar te genieten

Op de huwelijksdag kunnen jullie relaxed genieten met familie en vrienden en luisteren naar jullie verhaal. Er wordt gelachen maar vaak is er ook een traan, in de liefde kan en mag alles.

Zelfstandig trouwambtenaar

Ik ben zelfstandig trouwambtenaar, maar in sommige gemeentes is een BABS voor 1 dag niet toegestaan. Dan zijn er andere mogelijkheden die we gaan bespreken zodat ik toch jullie liefde kan bezegelen. 

Kinderen op jullie bruiloft?

Het is mooi als ik (jullie) kinderen kan betrekken bij de ceremonie. Ik vertel hen wat we gaan doen en er is een mogelijkheid dat zij een heuse kinderakte kunnen tekenen en mogen afhameren. Zo horen zij er ook echt een beetje bij.


Kreitenmolenstraat 160
5071BK  UDENHOUT
Tel: 0646253696
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie