Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bij Bijzondere Momenten voor een op maat gemaakte ceremonie

Willen jullie de liefde voor elkaar op een unieke manier vieren? 
Op een manier en op een plek die écht bij jullie past?


Daar helpt Jeanny van Bij Bijzondere Momenten jullie graag bij. Met veel liefde en creativiteit kleur ik samen met jullie een op maat gemaakte ceremonie in waarin jullie je herkennen en waarin we iedereen laten mee genieten. Het wordt een ceremonie met een lach en een traan. Ik ga samen met jullie terug naar het moment van hevige vlinders in de buik. Wat trok je zo aan in de ander? Waar en hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Is er bepaalde muziek die herinneringen oproept? Misschien zijn er wel geuren of kleuren die herinneringen oproepen?

We gaan op zoek naar jullie roots en zoeken verbinding met de mensen die voor jullie belangrijk zijn. Wat is de rol van de getuigen tijdens de huwelijksceremonie? Wie brengt de ringen? Zijn er mensen die iets tegen jullie willen zeggen? Zijn er mensen die leuke anekdotes over jullie hebben die ik kan gebruiken in mijn speech?

Hoe kleuren we “het moment” in? Willen jullie geloftes naar elkaar toe afleggen?

Genoeg vragen waar ik jullie super graag mee wil helpen en waarmee we samen jullie "loverstory" inkleuren.

Mijn naam is Jeanny Vanhautem-Géron. Ik heb in de laatste 20 jaren vele stellen met heel veel plezier in de echt mogen verbinden en ben zowel voor wettelijke als ceremoniële huwelijken te boeken.

bijbijzonderemomenten.nl


Hilleshagerweg 18
6281AE  MECHELEN
Tel: 0616440818
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie