Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

DouweHoekstra.com jullie ceremonie moet persoonlijk zijn

Trouwplannen? Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen!

Misschien vinden jullie het allemaal wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking en als trouwambtenaar wil ik jullie natuurlijk graag officieel in het echt verbinden.

Persoonlijke Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek gaan wij kijken naar alle wensen die er zijn. Voordat jullie besluiten dat ik jullie ga trouwen, is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Ook moet het gevoel van jullie kant goed zijn, dat ik het huwelijk ga voltrekken.

Het gaat om Jullie

De ceremonie moet persoonlijk zijn, het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag jullie het hemd van het lijf om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk informatie krijg en jullie nog beter leer kennen. Ik zal vragen naar de eerste ontmoeting, maar ook ben ik benieuwd naar de kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Daarna ga ik aan de slag en maak ik van ons gesprek een persoonlijk verhaal.

Jullie wensen Zijn het Belangrijkst

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie.

Geen enkele wens is mij te gek! Spreek het uit en geef aan hoe jullie de ceremonie graag zien want dan weet ik zeker dat er volmondig JA! gezegd wordt!

Mag ik jullie bruiloft
bijzonder maken?
Kopje Koffie?


Einsteinstraat 1A
7701SB  DEDEMSVAART
Tel: 0523-851111
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie