Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Gerard Bol SpraakMaker zelfstandig trouwambtenaar

Als trouwambtenaar zorg ik voor een mooie voltrekking

Mijn passie voor dit vak komt ook voort uit het feit dat ik me weinig kan herinneren van wat er is gezegd bij de huwelijksvoltrekking van mijn vrouw en ik in 1982. Dat zou eigenlijk niet mogen bij zo'n bijzondere dag. En mogelijk hebben jullie net als ik ook wel eens met kromme tenen in een trouwzaal gezeten en gedacht: 'Wat een kansen laat die trouwambtenaar liggen!'. Dus twee redenen voor mij om jullie wel hét moment van jullie leven te geven.

Anders dan andere trouwambtenaren

Jullie staan tijdens hét unieke moment in het gemeentehuis of andere gemeentelijke locatie of op een door jullie zelf gekozen trouwlocatie. Met mijn wijze van spreken vol humor, interactief om iedereen erbij te betrekken, beeldend taalgebruik, betrokken, serieus en oog voor ouder en jong ben ik daarin zeker anders dan andere trouwambtenaren.

Uniek en persoonlijk moment

Met jullie inbreng bij het kennismakingsgesprek wordt het 'ja-woord' een speciaal en persoonlijk moment dat helemaal bij jullie zal passen. Om mij als zelfstandig trouwambtenaar beter te leren kennen kunnen jullie een kijkje nemen op mijn website. Je kunt hier onder andere referenties van een aantal bruidsparen lezen.

Jullie hoeven maar twee keer ja te zeggen

Ik zou het een eer vinden om een bijdrage te mogen leveren aan jullie mooiste dag. Want trouwen met elkaar is één van de meest bijzondere momenten in je leven. Jullie hoeven maar twee keer 'ja' te zeggen... tegen elkaar en tegen mij.


Zeewinde 25
2224GL  KATWIJK
Tel: 0636316703
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie