Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Sacha Bucciarelli voor een onvergetelijke bruiloft

Trouwen met een vleugje Italiaanse charme

Piacere, aangenaam, mijn naam is Sacha, partner, moeder, dochter van een Greuningse en een Italiaan, zus, vriendin, ondernemer en… misschien wel jullie trouwambtenaar. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor geluk delen. Want wie niet kan delen, kan meestal ook niet vermenigvuldigen. En dat doe ik het allerliefste, geluk vermenigvuldigen. En dat kan ook op jullie mooiste dag!

Ik hoor graag hoe, wat, wanneer jullie elkaar ontmoet hebben. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!

Zelfstandig trouwambtenaar - kosten

Ik ben beëdigd door de rechtbank als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Zo voltrek ik door het hele land huwelijken en geregistreerd partnerschappen voor de wet als zelfstandig trouwambtenaar. Dat kan uiteraard ook (alleen) ceremonieel. Kosten: 600 euro. Mocht je mij leuk vinden, maar mijn kosten passen echt niet in jullie budget ... neem toch contact met me op. Wellicht kunnen we iets bedenken waardoor het alsnog mogelijk wordt dat ik jullie trouwambtenaar ben! Geven jullie elkaar toevallig het ja-woord in Nijmegen? Dan gaat alles (ook het financiële) via de gemeente. 

Dus waarom nog wachten...

Laten we een live kennismaking plannen. Bij jullie in de buurt of ergens halverwege. No strings attached. Past en klikt het, dan praten we dan weer verder. En wie weet kom ik dan over een tijdje wel bij jullie thuis langs voor het grote, uitgebreide gesprek.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

~ Beoordeling ~

Lieve Sacha! Wat hebben we genoten! De ceremonie was voor ons het hoogte punt van de dag. Een perfecte balans tussen de aandacht voor het verleden en de blik op de toekomst. H vond het heel speciaal hoe je de juiste toon hebt weten te vinden met het vertellen over verloren dierbaren. Een ceremonie met een lach en een traan. We hebben van meerdere gasten gehoord dat dit de meest persoonlijke ceremonie was die ze hebben meegemaakt. Enorm bedankt hiervoor. Voor het boekje wensen we je veel leesplezier, en zien we vanzelf wel een keer terug per post of bel rustig aan als je in de buurt bent. Liefs H&M  NIJMEGEN
Tel: 0628177018
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie