Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

De Trouwjurk

Koonings Bruid BruidegomFoto: Koonings The Wedding Palace

Dan ben je nu aangekomen op dat grote moment waar veel aanstaande bruidjes ongeduldig naar hebben uitgekeken: Het uitzoeken van de trouwjurk. Wat past bij je, misschien heb je wel al een idee wat je zou willen hebben.


Het is belangrijk om vroegtijdig op zoek te gaan naar een trouwjurk, want de kans is groot dat wanneer je je keus gemaakt hebt, de jurk nog eerst moet worden aangepast aan jouw lichaam, dat je daarna nog eens komt passen en dit zich daarna nog een keer herhaalt. Ook kan het zijn dat de jurk zelfs helemaal speciaal voor jouw gemaakt wordt.
Tevens moet je de kleur en het materiaal van de jurk weten, voordat je verder op stap kunt voor schoenen, accessoires en zelfs de kleding van de bruidegom.


bruidsmodezaak_bruidsgalerie
Foto: De Bruidsgalerie

*tip: Bezoek samen met je vriendinnen, (schoon)moeder of je partner een bruidsbeurs. Hier zijn altijd modeshows te zien, vaak van meerde bruidsmodezaken. Zo zie je hoe de meest uiteenlopende modellen trouwjurken staan als ze gedragen worden.


Ook wordt er bruidskleding geshowd voor de mannen en zelfs voor de bruidskinderen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere ideeen die je opdoet op een bruidsbeurs.

 

Terug naar de voorbereiding op het trouwen