Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Koningkaart ruim 500 trouwkaarten in 7 verschillende stijlen

KONINGKAART

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Er staat jullie nu een hele drukke, maar ook een superleuke periode te wachten. Misschien is het maken van een trouwkaart wel één van de leukste voorbereidingen voor jullie mooiste dag! En Koningkaart maakt het jullie gemakkelijk, want onze trouwkaarten zijn namelijk al bijna helemaal af. Wat je alleen nog maar hoeft te doen is de tekst te wijzigen en eventueel een foto toe te voegen. Zo heb je in een handomdraai een prachtige trouwkaart.

ONTWERP JULLIE EIGEN TROUWKAART

Hebben jullie een mooie kaart gezien? Dan kun je deze openen in onze handige ontwerptool en pas de tekst, kleuren en illustraties aan. Hebben jullie een compleet eigen idee in jullie hoofd? Begin dan met een lege kaart en kies uit heel veel achtergronden, illustraties en lettertypes. En heb je onze laatste nieuwe trouwkaarten met koperfolie gezien? Dat wordt naast goudfolie de nieuwe trend voor 2021.

BESTEL EEN GRATIS PROEFDRUK

Als jullie helemaal tevreden zijn met het resultaat dan zijn jullie vast heel nieuwsgierig hoe de kaart er in het echt uitziet. En terecht, want het is toch altijd anders als je de kaart in handen hebt. Daarom raden wij aan om eerst een gratis proefdruk te bestellen. Is deze helemaal naar wens? Dan is het tijd om ze echt te gaan bestellen. Wanneer je de kaarten voor 12:00 uur besteld, dan drukken en verzenden we ze nog dezelfde dag. Wij wensen jullie een prachtige trouwdag toe!


Vasteland 78-A3.04
3011BN  ROTTERDAM
Tel: 010-2131415
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie