Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Paviljoen Het Houtse Meer trouwlocatie aan het strand

Trouwceremonie aan het water

Als je vanuit Breda door het bos komt aangereden, doemt er een bijzonder helderblauw meer op. Relax, rust en ruimte! De trouwceremonie aan het water, de taart en de bubbels, de receptie, het diner en/of feest kan allemaal bij ons georganiseerd worden. Op het terras aan het water of in een van de zalen met uniek uitzicht over het meer.

Unieke zalen 

We beschikken over 3 unieke zalen grenzend aan het water, alle zalen met eigen terras en ze kunnen ook gekoppeld worden tot een groot geheel. Daarnaast hebben we nog een kleinere zaal aan de achterkant van het pand, ook met eigen terras.

Mogelijkheden

Qua invulling denken we graag met jullie mee; qua sfeer en aankleding kunnen we verschillende kanten op. En wil je een gezellige taartentafel of juist een traditionele bruidstaart? Een barbecue met tenten en gitaarmuziek bij het haardvuur of dansen op een knalfuif met een heerlijke feestband? Of wat dacht je van een foodmarkt op jouw receptie? In de zaal op diverse plekken een standje, waar mensen de heerlijkste gerechtjes kunnen proeven? We maken er samen een dag van om nooit te vergeten!


Pannenhuisstraat 40
4911BS  DEN HOUT
Tel: 0646217666 / 0162-213000
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie