Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Black tie Gelegenheidskleding specialist in trouwpakken

Uitgebreide collectie trouwpakken

Bij Black tie vind je een uitgebreide collectie trouwpakken van verschillende merken, zoals Masterhand, Wilvorst, Roberto Vicentti, Archetipo, Cleofe Finati, Corneliani, Javier Arnaiz en Eduard Dressler.Tevens bied ons assortiment voor de bruidegom diverse accessoires, trouwschoenen, shirts, gilets, stropdassen, etc.

Trouwpak op maat

Naast de bestaande collecties van de welbekende merken bieden we tevens de mogelijkheid om jouw trouwpak geheel op maat te maken. We zoeken dan de perfecte stof en het gewenste model uit en kunnen door talloze details aan te passen het maatpak een heel individueel karakter geven. Denk aan het kiezen van knopen, stiksels en voeringen. Bovendien is het leuk om eventueel jullie namen en de datum in de voering te verwerken. Een blijvend aandenken.

Avondjurken, galajurken en trouwjurken

In de prachtige winkel van Black Tie in Den Bosch vind je tevens een unieke collectie trouwjurken en avondjurken, zowel voor de bruid als voor de familie en bruiloftsgasten.
Het assortiment biedt lange avondjurken, geschikt voor gala, bruiloft, als trouwjurk voor de bruid die niet in het wit wil, en natuurlijk voor bruidsmoeders. Tevens hebben wij een schitterende collectie pakjes en jurkjes voor cocktail party’s en moeder van de bruid of bruidegom. Compleet met hoeden, welke door onze hoeden-modiste speciaal voor jou op maat en in de gewenste kleur gemaakt kunnen worden.

Afspraak maken

Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bekijken. Dit kan via onze website of met het formulier op deze pagina. Wij hebben altijd een prachtige collectie in de winkel hangen, zodat wij je genoeg aan kunnen geven om een indruk te krijgen hoe het kostuum uiteindelijk zal gaan worden. Wordt een trouwkostuum speciaal voor jou op maat gemaakt, houd dan rekening met een maak- en levertijd van ongeveer 6 weken.


Hinthamerstraat 170
5211MV  S-HERTOGENBOSCH
Tel: 073 6130131 / 06 54700163
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie