Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

PHIE Art Jewels bijzondere trouwringen met karakter

De mooiste dag uit je leven wordt gesymboliseerd met ringen

Ringen die misschien wel de mooiste dag uit jullie leven symboliseren. De verbintenis die je met elkaar aangaat wordt bezegelt met schitterende trouwringen. De trouwringen van PHIE Art Jewels uit het Noord-Hollandse Alkmaar zijn nergens mee te vergelijken. De ringen worden speciaal voor jullie ontworpen en op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Geen standaard ringen, maar handgemaakt

We maken gebruik van de mooiste edelmetalen. Zilver, soms geoxideerd, gecombineerd met warm glanzend goud. Een bijzondere combinatie waarbij imperfectie en onregelmatigheid juist het karakter van de sieraden bepaalt. Maar er kan ook gekozen worden voor gouden trouwringen. Geen standaard ringen zoals bij de juwelier, maar mooie handgemaakte juwelen. 

Samen ontwerpen we de ideale trouwringen

De heren ring iets smaller? Een prachtig diamantje op de damesring? Het gebeurt ook wel dat beide partners verschillende ringen kiezen. Maar door dezelfde stijl passen ze toch bij elkaar. Samen ontwerpen we voor jullie de ideale trouwringen.

Een ruime keuze sieraden 

Onze collectie sieraden bestaat uit trouwringen, oorsieraden, colliers en hangers. Mooie zoetwaterparels met een zilveren of gouden sluiting. Sierlijke kettingen met speelse en soms weelderige barokke hangers. Alles met de stijlvolle signatuur van goudsmid Sophie Jong. De oorsieraden zijn praktische, maar ook veelzijdige accessoires. Oorstekers met fraaie stenen. Oorhangers met parels. Zilveren met gouden creolen in de stijl van de pronkringen. De collectie oorsieraden van PHIE Art Jewels biedt een royale keuze voor elke bruid. 

Persoonlijk gesprek

Kom langs in ons atelier in Alkmaar voor een persoonlijk gesprek om de ringen en/of sieraden te ontwerpen waar jullie je helemaal in kunnen vinden. Maak met ons een vrijblijvende afspraak en kom vrijblijvend langs. Vul het formulier in met jullie voorkeursdatum en tijd of bel even. 


Hekelstraat 1
1811BL  ALKMAAR
Tel: 072-5200631
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie